تبلیغات
عصر وب
عصر وب
مطالب جالب و شنیدنی از سراسر وب

نام : هیلاری داف

نام کامل : هیلاری ارهاد داف

تاریخ تولد : 28 سپتامبر 1987

شغل – حرفه : بازیگر – خواننده

محل تولد : تگزاس

هیلاری متولد هوستون – تگزاس و دومین بچه باب داف مالک فروشگاه زنجیره ای هست و همسرش سوزان کالین کاب که خانه دار است .

بقیه در ادامه مطلب

اسم میانی داف ” ارهاد ” که اسمی آلمانی-آمریکایی هست که از مادربزرگ پدریش (Mary Erhad ) به ارث برده.داف همچنین از طرف مادربزرگ مادری ( Amy Beulah Schlemer ) هم آلمان تبار هست . مادر هیلاری مشوق اصلی او بود تا به کلاسهای بازیگری برود .

خواهر بزرگتر او هیلی داف به همراه هیلاری در تئاتر های محلی برنده شدند. هیلاری در 6 سالگی در بالت ( رقص ورزشی هنری ) ناتکرکر

در سان آنتنیو شرکت کرد . هر دو خواهر ( هیلاری – هیلی ) بیشتر و بیشتر علاقه مند به بازیگری حرفه ای شدند. و سر انجام آنها به همراه

مادرشون به کالیفرنیا نقل مکان کردند ولی پدرشون باب داف همانجا در هوستون ماند تا شغلش را حفظ کند .بعد از اون هیلاری و هیلی چندین

برنامه تلویزیونی رو گردوندند.

موزیک:

هیلاری اولین آهنگی رو که ضبط کرد آهنگ I Can”t Wait نام داشت که در برنامه تلویزیونی Lizzie McGuire در آگوست 2002 پخش شد .

و آهنگ بعدی برای دیسنی مانیا با نام The Tiki , Tiki , Tiki Room . اولین آلبوم هیلاری در سال 2002 که مجموعه ای از آهنگهای کریسمس

با عنوان Santa Claus Lane که شامل همخوانی Lil” Romeo و Christian Milian می شد در اکتبر منتشر شد که این آلبوم در جایگاه پایینی در

بیلبورد 200 جدول آلبوم قرار گرفت . به دنبال این آلبوم در همان سال The Santa Claus 2 رو هم بیرون داد. هیلاری همچنین آهنگهایی رو که در

برنامه تلویزیونی Lizzie McGuire اجرا کرده بود رو در آپریل 2003 وارد بازار کرد . سال بعد از آن هیلاری اولین آلبوم non-holiday رو با نام

Metamorphosis در آگوست 2003 عرضه کرد که در چارتهای آمریکا و کانادا شماره یک شد.

نویسندگان شعرهاش (Songwriting ) همون تیمی بودند که برای فیلم The Matrix و خواننده هایی همچون Avril Lavigne در آلبوم Let Go

وهمچنین برای Liz Phair شعر نوشته بودند برای هیلاری نیز 3 تا از آهنگهای آلبومش رو آماده کردند که یکی از این آهنگها با نام So Yesterday

در جایگاه دوم Top 40 در استرالیا قرار گرفت. Metamorphosis تبدیل شد به هشتمین از بالاترین فروش های طولانی مدت . این آلبوم در 4 ماه بعد

از انتشار در آمریکا 2.4 میلیون کپی شد.

این آلبوم به هیلاری کمک کرد تا یک جایی در لیست 100 تای اول سلبریتی داشته باشه . هیلاری در2003 Top 100 Celebrity List در جایگاه 96 قرار

گرفت.Metamorphosis همچنین کاندید برای بهترین آلبوم سال از Juno Awards of 2004 شد .

در 28 سپتامبر 2004 ( مطابق با روز 17 سالگیش ) دومین آلبوم هیلاری با نام خودش در جایگاه دوم در بیلبورد 200 در آمریکا و در جایگاه

اول در کانادا قرار گرفت .لیریکس آهنگ Haters این آلبوم شایعه شد که در مورد لیندسی لوهان بوده . اغلب از لیندسی لوهان در رساته ها

به عنوان رقیب هیلاری داف نامبرده میشه .این آلبوم با 1.5 میلیون کپی در آمریکا فروخته شد .

داف همچنین دعوتی که از او شد که برای جشن انتخابی رئیس جمهور جورج بوش 2005 بخونه رو قبول کرد .

در 16 آگوست 2005 هیلاری دومین آلبوم خودش رو با نام Most Wanted که یک گردهم آوری از 2 تا از آهنگهای جدیدش که با کمک دوست

پسرش Joel Madden توانست این آهنگها رو به قول معروف راک تر و عصبی تر جلوه بده .آهنگ Wake Up این آلبوم جایگاه 29 در Hot

100 به خود اختصاص داد و این آلبوم در هفته اول منتشر شدن 200000 نسخه کپی شد . Most Wanted همچنین در کانادا شماره یک شد .

زندگی خصوصی :

داف همچنین با آرون کارتن در سال 2003 دوست بود . (هیلاری داف و لیندسی لوهان که برای هم رقیب محسوب می شوند) دیده شده بود که

لیندسی لوهان در بعضی مواقع بیشتر ازهیلاری با آرون کاترن در ارتباط بوده و با هم بودند.

هیلاری داف از اینکه گفته شد شما بیشتر از مدل و استایل آوریل لاوین ( Avril Lavigne ) استفاده می کنید مخالفت کرد و این گفته رو نقض کرد .

هیلاری داف تا به حال زیاد در کارهای خیر شرکت کرده که از جمله اون ها میشه به ” حمایت از حیوانان” اشاره کرد . هیلاری یکی از عضوهای

Kids With A Cause در سپتامبر 2005 است و گفته شده که هیلاری 250000 دلار برای کمک به طوفان زدگان کاترینا بخشیده است .

رنگ موهای هیلاری داف به طور طبیعی قهوه ای روشن هست اما بعد از سن 11 سالگی رنگ اون رو به بلوند بی حال تغییر داد.

هیلاری و خواهرش هیلی 6 سگ دارند به نام های لولا – ماسی – چیکووتا که مال هیلاری و سه تای دیگه مال خواهرشه.

هیلاری در 12 مارس 2004 یک خط تولیدی لباس راه انداخت با عنوان ” Stuff By Duff ” که در آمریکا – استرالیا و کانادا عرضه شد .

Playmates Toys یک عروسک از هیلاری در سال 2004 درست کرد و وارد بازار کرد.

خواهر هیلاری یعنی هیلی همیشه دوست داشته خواننده خوبی مثل هیلاری بشه . هیلاری در این زمینه در یکی از آهنگاش کمکش کرده . با

خوندن 2 نفری در آهنگ “Our Lips Are Sealed ” که در کشورهایی همچون آمریکا و مکزیک و کلمبیا خیلی موفق بود .

گفته می شد که هیلاری نیز با خواننده ” Good Charlotte ” یعنی جول مادن دوست هست . خود هیلاری این قضیه رو بالاخره در ژوئن 2005

با پذیرفتن دوستیشون قبول کرد.و این دو با همدیگه وقتی آشنا شده بودند که هیلاری 16 سالش بوده و جول 24 سالش . شایعه از وقتی شروع

شد که هر دو با هم به MuchMusic Video Awards در 2004 تورنتو رفتند. و این دو در نهایت گفتند که بله!!!!!!!! هستیم.

در اواخر 2005 هیلاری یک ماه دست از کار کشید که با جشن تولد 18 سالگیش مصادف شد .

English

Biography
Hilary Erhard Duff was born on September 28th, 1987, in Houston , Texas , to Bob and Susan Duff. When Hilary was six, she had been traveling in the Cechetti Ballet with her sister Haylie Duff but decided she wanted to fulfill her dream of acting. Her first part was in the mini-series True Women (1997) (TV), but her first starring role was as Ellie in _Soul Collector, The (1999/I) (TV)_ , for which she won a Best Performance in a TV Movie or Pilot (Supporting Young Actress) Young Artist Award. Hilary also starred in Casper Meets Wendy (1998) (TV) in 1998, in which she played the young witch Wendy.

Success came again as she took the role of the starring title character Lizzie McGuire in the #1 hit Disney Channel series “Lizzie McGuire” (2001). “Lizzie” was extremely successful and spawned The Lizzie McGuire Movie (2003). In 2002, she made the Disney Channel movie Cadet Kelly (2002) (TV). Hilary continues her upward spiral, guest-starring on TV shows, filming movies, recording albums, and doing television concerts.

Filmography

1. Outward Blonde (2007) (pre-production) …. Marie
2. Foodfight! (2007) (completed) (voice) …. Sunshine Goodness
3. Material Girls (2006) …. Tanzie Marchetta
4. Cheaper by the Dozen 2 (2005) …. Lorraine Baker
5. The Perfect Man (2005) …. Holly Hamilton
6. “George Lopez”
– George’s Grand Slam (2005) TV Episode …. Kenzie
– Team Leader (2003) TV Episode …. Stephanie
7. “Joan of Arcadia”
– The Rise & Fall of Joan Girardi (2005) TV Episode …. Dylan Samuels
8. In Search of Santa (2004) (V) (voice) …. Crystal
9. Raise Your Voice (2004) …. Terri Fletcher
10. A Cinderella Story (2004) …. Sam
11. Cheaper by the Dozen (2003) …. Lorraine Baker
12. “American Dreams”
– Change a Comin (2003) TV Episode …. Shangri-Las
13. The Lizzie McGuire Movie (2003) …. Lizzie McGuire/Isabella Parichi
14. Agent Cody Banks (2003) …. Natalie Connors
15. Cadet Kelly (2002) (TV) …. Cadet Kelly Collins
16. Human Nature (2001) …. Young Lila Jute
17. “Chicago Hope”
– Cold Hearts (2000) TV Episode …. Jessie Seldon
18. The Soul Collector (1999) (TV) …. Ellie
19. Playing by Heart (1998) (uncredited) …. Extra
20. Casper Meets Wendy (1998) (TV) …. Wendy
21. True Women (1997) (TV) (uncredited) …. Extra




طبقه بندی: سینمای ایران و جهان،
ارسال در تاریخ پنجشنبه 10 تیر 1389 توسط محمدی
mohammadi